Kraniosakral-Klinikken så dagens lys i 2004 i Lotus Energi Center i Frederikssund. I 2008 flyttede jeg klinikken til min hjemadresse i Lyngerup, som ligger mellem Jægerspris og Skibby i Hornsherred.

Jeg er uddannet hos Trine Rosenberg/KST-Akademiet i Silkeborg samt den erfarne kraniosakral-terapeut Inger Dantoft i Frederikssund.

Det er udelukkende den nænsomme og virkningsfulde behandlingsform kraniosakral-terapi, som jeg benytter mig af.

Jeg har valgt kun at beskæftige mig med og dygtiggøre mig i denne ene behandlingsform, da den er yderst effektiv, og det sikrer, at jeg ikke blander forskellige behandlingsformer.

En behandling varer cirka en time for voksne og større børn og cirka en halv time for mindre børn. Helt små børn holder ofte højst til 20 minutter. Der skal typisk gå 10 til 14 dage mellem hver behandling.

Jeg behandler blandt andet problemer som muskelspændinger, uro, stress, træthed, migræne, hovedpine, skævheder, piskesmæld, ryg-, nakke- og skulderproblemer. Desuden behandler jeg børn for maveproblemer, søvnproblemer, hyperaktivitet, øreproblemer, generel utilfredshed m.m.

Det er dog kun et uddrag af alle de problemer, som jeg kan hjælpe med, så ring under alle omstændigheder og lad os tale om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Uddannelser: KST I, KST II, Børn og KST I, Organmassage I.

Jeg er medlem af Kraniosakral-foreningen.

Med venlig hilsen

René Salqvist

 

 

Forside